dimecres, 1 de juliol de 2009

Ja hi ha guanyadors concert Y.Tiersen a Reus

Després del sorteig de 4 entrades pel concert de Melendi a la Selva del Camp l'any 2008, us hem de dir que ja hi ha els guanyadors de les 2 entrades pel concert de Yann Tiersen a Reus avui dia 1 de juliol de 2009 a les 22h a la Sala Noovo.
Es tracta de l'únic concert que aquest artista oferirà a Catalunya i està organitzat per Reusdigital.cat, Punt 6 Ràdio i la Sala Noovo, compta amb la col·laboració de l'Institut Municipal d'Acció Cultural, la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, i s'inclou dins la programació de Festa Major de Sant Pere de Reus. Si hi voleu assistir però encara no teniu entrada, l'última notícia publicada a internet a Reusdigital.cat informava que encara en queden. A continuació també actuarà en Miqui Puig fent de DJ. (promoció sorteig entrades gentilesa de Punt 6 Ràdio en col·laboració amb Munició Musical -Ràdio Aiguamúrcia-)


2 comentaris:

La "petitona" ha dit...

El concert va estar força bé! Llàstima que molta gent esperava un altre estil musical completament diferent.. Però a mi em va semblar una experiència fantàstica!!

Jordà ha dit...

Acabes de fer el primer comentari del blog, jeje!